Norsk
English

Tannlege med ønske om en utfordrende og utviklende hverdag

Ved Oris Dental Melhus, som ligger 15 minutter sør for Trondheim, søker vi nå etter tannlege som vil bli en del av teamet vårt.

Vi ønsker oss en kollega som er initiativrik, utadvendt, sosial, engasjert og som bidrar til et positivt arbeidsmiljø med trivsel, samarbeid og samhold. Vi har et sterkt fokus på kvalitet i behandlingen med pasienten i sentrum. Det er stor pågang fra nye pasienter, og vi ser etter deg som vil jobbe i en 100% stilling. Du vil overta et recall-kartotek fra en kollega som flytter fra Trøndelag. Her vil du komme til en full timebok med mye variert behandling. Hos oss vil du virkelig kunne få utfordre og utvikle deg selv faglig.

Vi kan tilby et stort og spennende fagmiljø i team med fem tannleger, to tannpleiere og åtte tannhelsesekretærer. Vi har også Oralkirurg som kommer ved behov samt kjeve- og ansiktsradiolog tilknyttet klinikken. Fast Track narkoseteam er også knyttet til klinikken og vi tilbyr pasienter behandling i narkose.

Klinikken er henvisningsklinikk for kirurgi og implantater. Vi er en meget velutstyrt og digital klinikk med 3 shape, Primescan, Cerec, OPG/CBCT og sprintray 3D printer.

I Oris Dental blir du en del av et stort faglig og kollegialt nettverk. Hos oss knyttes fagmiljø fra små og store klinikker sammen, slik at alle blir en del av et utviklende og stimulerende tannhelseteam. Vi tar vare på fagfolkene så de kan ta vare på pasientene våre.

Vi tilbyr deg som behandler:

 • en trygg og god arbeidsplass
 • et stort og utviklende fagmiljø med eget Academy som tilbyr spennende kurs
 • kaususmøter og tverrfaglig behandlingsplanlegging satt i system
 • kontinuerlig fokus på faglig og teknologisk utvikling
 • Svært god pasientilgang
 • aktiv og støttende administrasjon
 • digitale kurs og webinarer som reduserer tapt arbeidstid
 • godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger

Vi ser etter deg som:

 • har pasienten i fokus
 • har norsk autorisasjon som tannlege
 • har god og allsidig erfaring
 • behersker norsk godt, muntlig og skriftlig
 • er positiv og god til å kommunisere
 • er en lagspiller som vil bidra til vårt gode arbeidsmiljø

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad og CV i dag, eller ta kontakt for en uforpliktende tannlegeprat.

Oppstart medio Oktober, senest 1 November

Om arbeidsgiveren

Oris Dental er et av Norges største private helseforetak og representer et sterkt fagmiljø innen tannhelse. Virksomheten teller i dag nærmere 100 klinikker i Norge, Sverige og Danmark med rundt 1500 medarbeidere. Vi er en voksende kjede med mange muligheter, hvor opplæring og faglig utvikling står sentralt. Vi tror at faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø. Det igjen skaper smil, og smil smitter. Sånt merker pasientene! Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen og en positiv opplevelse. Menneskene er vår suksessfaktor, og vårt ultimate mål er å skape en god arbeidsplass hvor pasienten føler seg trygg og ivaretatt. Oris Dental ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:

Oris Dental AS

Stillingstittel

Tannlege med ønske om en utfordrende og utviklende hverdag

Frist:

July 31, 2024

Snarest

Ansettelsesform:

Selvstendig næringsdrivende

Sektor:

Privat

Antall stillinger:

Sted:

Melhusvegen 451, 7224 Melhus

Bransje:

Helse og omsorg

Stillingsfunksjon:

Helsepersonell / Tannhelse

Send søknad

Kontaktinformasjon

Clinic Manager / Tannlege

91 13 88 36 - 90 65 19 70