Norsk
English

En kurskatalog blir til

Les om hvordan vi jobber for å levere på løftet om “alltid oppdatert” i kurstilbudet.

Med fag og kompetanseutvikling som selve DNA-et i Oris Dental, satt til livs via Oris Academy, er kurskatalogen vår et arbeid som alltid angripes med store ambisjoner og tilsvarende ærefrykt. Vi skal hele tiden øke kvaliteten på egne tannhelsetjenester og tanntekniske produksjoner ved å investere i etterutdanning av egne medarbeidere, samtidig ønsker vi å tilby tannhelsepersonell over hele landet relevant videreutvikling. Engasjement for fag er det som driver oss, utviklingen av kurskatalogen er derfor blant det kjekkeste vi gjør.

Klinisk rettet opplæring for alle yrkesgrupper er hovedfokuset for de fysiske kursene vi tilbyr via Academy. En sterk driver for hvilke kurs vi tilfører, er tilbakemeldingene fra alle ansatte i Oris Dental via medarbeiderundersøkelsen, samt forslag fra kursdeltakere både i og utenfor organisasjonen. Vi samarbeider også tett med partnerne våre som tar pulsen på bransjen og kommer med innspill.

Når vi utarbeider kurs gjøres dette på bakgrunn av tre parametere som alltid skal ivaretas:

1. Kursene skal ha høy faglig verdi
2. Kursene skal inneholde praktisk lære å ta med seg tilbake til klinikken
3. Kursene skal være basert- og oppdatert på det siste innen fagfeltet

I Oris Dental er vi så heldige å ha en skattkiste av dyktige, engasjerte kursholdere. Alt fra spesialister, allmenntannleger, tannpleiere og sekretærer, til tekniske eksperter på eksempelvis Opus.

Årets kurskatalog er utviklet med noe for hele tannhelseteamet: én, to og tre dagers forelesnings- og arbeidskurs, ettermiddagskurs - og ikke minst vårt årlige mentorprogram MCP som vi er veldig stolte av. I kurskatalogen finner du de 35 første, men vi anslår at vi ender på rundt 60 kurs og webinarer denne sesongen. I tillegg lanserer vi snart en spennende overraskelse.

I tillegg til kurskatalogen setter vi fortløpende opp kurs, kveldsarrangementer og webinarer når det uttrykkes ønsker eller behov. La Orisacademy.no være din foretrukne plattform om du ønsker kurs, økt kompetanse eller inspirasjon.

Det å investere tid og ressurser i faglig utvikling er en unik mulighet for å bygge nettverk. Det åpner dører for samarbeid, kunnskapsutveksling, forbedringer og mentorforhold. Et sterkt faglig nettverk kan gi tilgang til nye muligheter, dele ideer og erfaringer samt støtte i faglige utfordringer.

Klikk her for å bla i kurskatalogen.

Tilhører du en klinikk utenfor Oris Dental og ønsker å få kurskatalogen tilsendt fysisk? Send en e-post til academy@orisdental.no. Dit kan du også sende eventuelle forslag.

Vi gleder oss stort til en ny og inspirerende kurs-sesong!

Vi har mer på hjertet!

Vi startet 2024 med 50 kurs. Mange er gjennomført, og vi fyller fortløpende på med nye kurs.

Sjekk ut hjemmesiden. Kanskje er kurset du gikk glipp av i mars, satt opp på nytt. Her er selvsagt noe for hele tannhelseteamet!

Les mer

Hils på vinnerne av vår stand-konkurranse på Nordental

Vi takker for vel gjennomført landsmøte, og ønsker samtidig å gratulere vinnerne av vår stand-konkurranse: Emilie og Silje.

Les mer