Norsk
English

Hospiterte hos Oris Dental Galleri Oslo - fikk assistere under oralkirurgiske prosedyrer

I sommer fikk odontologi-student ved Semmelweis Universitet i Budapest, Neda Mohammadi, hospitere hos Oris Dental. – En lærerik og berikende opplevelse som jeg aldri vil glemme.

I sommer fikk odontologi-student ved Semmelweis Universitet i Budapest, Neda Mohammadi, hospitere hos Oris Dental. – En lærerik og berikende opplevelse som jeg aldri vil glemme.

For personellet hos Oris Dental Galleri Oslo var det viktig å gi odontologistudenten en trygg velkomst, på samme måte som med pasientene.

Et trygt og lærerikt miljø

– Muligheten til å få både ny kompetanse, motivasjon, og et sett med friske øyne inn i klinikken, er gull verdt. Vi setter stor pris på at studenter som Neda ønsker å bidra til et trygt miljø for pasientene våre, men også våre ansatte, sier Shoresh Afnan, tannlege og spesialist i oral kirurgi og oral medisin ved Oris Dental Galleri Oslo.

– Allerede fra første dag ble jeg møtt med en varm velkomst fra det dedikerte teamet på klinikken. Det var tydelig at samarbeidet og støtten mellom kollegaer stod i fokus når man tok i mot pasienter. Jeg kunne ikke bedt om en mer støttende og kunnskapsrik gruppe med fagfolk å samarbeide med, som hos Oris Dental på Galleri Oslo, forteller Neda.

Fokus på oral kirurgi

Som tannlegestudent på fjerde året forteller Neda at hun alltid har hatt en nysgjerrighet for oral kirurgi og oral medisin.

– Under hospiteringen hadde jeg spesielt fokus på oral kirurgi og medisin. I løpet av ukene jeg tilbrakte på klinikken fikk jeg både observere og assistere under ulike oralkirurgiske prosedyrer, inkludert implantatplassering, ekstraksjoner, beinhøsting og gingival transplantasjon.

Vi har mer på hjertet!

Vi startet 2024 med 50 kurs. Mange er gjennomført, og vi fyller fortløpende på med nye kurs.

Sjekk ut hjemmesiden. Kanskje er kurset du gikk glipp av i mars, satt opp på nytt. Her er selvsagt noe for hele tannhelseteamet!

Les mer

Hils på vinnerne av vår stand-konkurranse på Nordental

Vi takker for vel gjennomført landsmøte, og ønsker samtidig å gratulere vinnerne av vår stand-konkurranse: Emilie og Silje.

Les mer