Norsk
English

Oris Dental på Straumann Esthetic Days 2023

Den 21. til 23. september i år deltok Oris Dental på Straumann Esthetic Days i Baden-Baden sammen med rundt 900 andre deltakere fra 40 nasjoner.

Den 21. til 23. september i år deltok Oris Dental på Straumann Esthetic Days i Baden-Baden sammen med rundt 900 andre deltakere fra 40 nasjoner.

– Sammen med CEO Eirik Salvesen fikk jeg og Chief Clinical Quality Officer, Ida Koll-Frafjord, gleden av å delta på årets Esthetic Days i Tyskland, forteller spesialist i oral kirurgi og oral medisin, Roshi Frafjord. 

Foredragsholder fra Oris Dental

Årets foredrag ble presentert av spesialister innen periodontitt, oralkirurger, kjeveortopeder og andre praktiserende tannleger. Eirik Salvesen, CEO og spesialist i periodonti var invitert for å holde et innlegg på samlingen og hadde, som samtlige foredragsholdere, fokus på digital workflow. 

Digital kompetanse

Digital workflow en selvfølge for mange, og Straumann har nettopp hentet inn Smilecloud, en sentralisert samarbeidsplattform som vil endre måten mange praktiserende tannleger kommuniserer med både pasientene sine og laboratoriene. 

– Det var betryggende å se at vi ikke bare følger trenden, men ligger foran. Den digitale kommunikasjonen mellom Oris Dental og Proteket er noe de fleste praktiserende tannleger fortsatt drømmer om, forteller Roshi. 

– En annen nyanskaffelse med stort potensial er Galvosurge, et elektrolytisk implantatrengjøringssystem som fjerner biofilm fra implantater. Det blir interessant å se hvordan dette også kan hjelpe oss å behandle periimplantitt.

Flerfaglig tilnærming og redusert karbonavtrykk

Det mest gjentatte budskapet fra kongressen var å anvende en flerfaglig tilnærming for å sikre at pasientene får den mest optimale behandlingen til sitt behov.

– På de største Oris Dental-klinikkene har vi til enhver tid tilgang til fysiske spesialister på stedet, men snart kommer alle til å ha den samme tilgangen på digital spesialistkompetanse gjennom Boneprox-portalen. Dette er en spennende endring i måten vi jobber på og noe som vil heve både kundeopplevelse og -servicen, og drastisk redusere karbonavtrykket vårt.

– Anbefaler alle som har anledning til å delta på Straumann Esthetic Days på Palma de Mallorca fra 19. til 21. september. Vi ses! 

Vi har mer på hjertet!

Vi startet 2024 med 50 kurs. Mange er gjennomført, og vi fyller fortløpende på med nye kurs.

Sjekk ut hjemmesiden. Kanskje er kurset du gikk glipp av i mars, satt opp på nytt. Her er selvsagt noe for hele tannhelseteamet!

Les mer

Hils på vinnerne av vår stand-konkurranse på Nordental

Vi takker for vel gjennomført landsmøte, og ønsker samtidig å gratulere vinnerne av vår stand-konkurranse: Emilie og Silje.

Les mer