Norsk
English

Tannforsikring i tråd med verdier

Hver eneste dag, hele året, møter vi i Oris Dental pasienter som lever med dårlig tannhelse og tannlegeskrekk. For noen er det frykten for behandlingen som er verst, for andre er det kostnadene. Frem til nå har det ikke eksistert et tilbud av forsikring som leverer godt nok opp mot hva vi ønsker å tilby våre pasienter. Det har det blitt en endring på.

Betingelsene vi har ventet på

– Med en dekning som blant annet er gyldig fra første dag og gir umiddelbar hjelp, har vi sammen med Din Tannforsikring funnet en løsning som går hånd i hånd med våre verdier om å tilby trygg behandling på pasientens premisser, forteller Marte Haarberg, Chief Integration Officer i Oris Dental. 

Og det stemmer, dekningen i forsikringen fra Din Tannforsikring er gyldig fra dag én. Du får også umiddelbar hjelp og mottar 1250 kroner hvert år for din årlige undersøkelse med røntgen og forebyggende rens. Tannforsikringen setter ingen krav til karenstid* eller nullstilling. Forsikringen kan tegnes når som helst - også samme dag som du utfører en behandling. 

* tidsrom før visse rettigheter blir gjort gjeldende.

Sammenheng med selskapets verdier

– Når vi har vært på jakt etter en samarbeidspartner innen forsikring har det vært viktig for oss å finne en løsning som reflekterer verdiene vi har som selskap; premium behandling, på dine premisser, med dedikerte eksperter og alltid oppdatert kompetanse. Dette henger igjen tett sammen med at vi har satset sterkt på Trygg-konseptet vårt, både utad og i opplæring av alle ansatte. Vi ønsker at pasientene skal være trygge, både på behandlingen og kostnadene. 

– Vi har sett et behov for en forsikring som gir en ekstra trygghet. Etter lange forhandlinger har vi landet betingelsene vi ønsket å levere sammen med Din Tannforsikring, som kan være med å bidra til at pasientene får en trygg opplevelse.

Vi har mer på hjertet!

Vi startet 2024 med 50 kurs. Mange er gjennomført, og vi fyller fortløpende på med nye kurs.

Sjekk ut hjemmesiden. Kanskje er kurset du gikk glipp av i mars, satt opp på nytt. Her er selvsagt noe for hele tannhelseteamet!

Les mer

Hils på vinnerne av vår stand-konkurranse på Nordental

Vi takker for vel gjennomført landsmøte, og ønsker samtidig å gratulere vinnerne av vår stand-konkurranse: Emilie og Silje.

Les mer